Symaskiner

Bernina-maskiner står for Sveitsisk perfeksjon

Et perfekt resultat avhenger imidlertid av tålmodighet og disiplin. Derfor er medarbeiderne det viktigste råmateriale hos BERNINA. De sørger for at maskinene og computerne er perfekte inntil minste detaljer. For å kunne oppfylle dette kvalitetskravet, stiller vi den mest moderne teknikken til rådighet. Således garanterer vi kvalitet ned til minste detalj. Med andre ord: BERNINA sørger for kvalitet, slik at du kan gi din kreativitet fritt utløp. http://www.bernina.com/nb-NO/Home-no-NO

Designprogrammet BERNINA DesignWorks er et software-set, som består av tre moduler som kan brukes helt uavhengig av hverandre. BERNINA DesignWorks understøtter kreativ utarbeidelse av mønstre og former, samt bearbeiding af ferdige motiver og design på en pc, helt eller delvis etter dine ønsker. Til DesignWorks-serien hører modulene CutWork, PaintWork og CrystalWork. Det er ingen grenser for din fantasi. For å oppnå det ønskede sluttresultat kan du benytte en BERNINA, som kan brodere og er kompatibel med DesignWorks. Bruke et tilsvarende verktøy, som monteres i stedet for nålen eller trykkfoten.

BERNINA software kan benyttes sammen med BERNINA sy-computere, som har en broderimodul. Muligheten for å lage sine egne mønstre, lagre og printe de, åpner helt nye dører for deg til å utvikle og organisere dine broderidesigns. Og dele dem med andre. Dermed får du med BERNINA broderi Software, fullt utbytte av din BERNINA til å kreere dine egne, unike broderier.

Longarm BERNINA er glad for å kunne fortelle om oppnåelse av en vision, som har vært med oss i 120 år. En lang tradisjon for innovation kombinert med en stor quilt-ekspertise er bragt sammen i longarmsmaskiner. Som vil opfylle enhver kritisk quilters behov. Fra det aller første stinget vil du sette pris på tanken bak hver eneste detalje. Du kan med stor ro gennomføre dine store quilteprosjekter, utforske kuns-tquilting eller melde deg på til en quilt-konkurrense. BERNINA er den perfekte partner både hjemme og på systuen.

Bernette Sying er ensbetydende med lidenskap, og den flotteste måten å gi uttrykk for denne lidenskapen er gjennom sin egen kreasjon. Er du også full av ideer og på jakt etter en symaskin som gir deg muligheten til å gjennomføre prosjektene med begeistring? Bernette-maskinene er moderne, enkle å bruke, prisgunstige og har tallrike funksjoner. Du får kreative opplevelser med syingen på et høyt nivå.

Hvis du av og til forkorter noen bukser, dekorerer en bluse eller har behov for en symaskin med broderingsfunksjon som kan oppgraderes - har du tatt et godt valg med en bernette symaskin. Bernette-maskinene vil, uavhengig av hvilken modell du velger, overbevise gjennom sin allsidighet og pålitelighet. Ettersom det ved konstruksjonen ble lagt stor vekt på robusthet og lang levetid, vil du kunne hygge deg med din Bernette i lang tid: Bernette sy- og broderimaskiner har en flott framtoning og tilbyr alt du behøver til dine kreative prosjekter

Juki Juki symaskiner finner du også hos oss. Du spør og vi svarer:)

 

 

 

 

 

 

Serviceverksted

Roar Nesheim er sammen med Øystein Nesheim vårt team på symaskin-verkstedet. De oppdaterer og reparerer Bernina symaskiner fra minste til største modell. Tar også imot andre merker og har service på skolemaskiner. 

Vårt service-team oppdaterer seg gjennom kurs fra Bernina Nordic.

Opplæring

Symaskiner kjøpt hos oss inkluderer opplæring i bruk av maskinen, slik at du får optimal glede av produktet. Opplæring foregår i butikken av kvalifisert personale. 

Har du kjøpt symaskin hos andre kan du også få opplæring hos oss. Da betaler du for opplæring. 

Spør oss om tilbud.

 

Kontakt oss:

Singer Bernina Sysenter
Sørhauggaten 162
5525 Haugesund
Telefon: 52 72 77 23
E-post: post@synytt.no

Sosiale medier:

Facebook